Team StudieTijdlijn

Sjirk Zijlstra
Founder
Sjirk Zijlstra heeft van 2012-2016 bij de Faculteit Aard- en Levenswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam gewerkt waar hij in 2016 de VU DocenTalentprijs heeft ontvangen. In zijn tijd aan de VU heeft hij de VUtijdlijn samen met Quirine ten Kate en Floor Vosmeijer opgezet. Sinds 2016 werkt Sjirk Zijlstra als docent en adviseur bij de Hogeschool Utrecht maar is hij ook verantwoordelijk voor de VUtijdlijn en sinds 2017 initiatiefnemer van het Laureatennetwerk van de VU.
LinkedInTwitterFacebook
Ihsane Akka
VUtijdlijn Sociale Wetenschappen
Ihsane Akka is bestuurslid van de Facultaire Studentenraad 2017-2018 aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. In het bestuur is zij onderwijscoördinator en verantwoordelijk voor de VUtijdlijn van de FSW.
LinkedIn
Christine Kypis
VUtijdlijn Geneeskunde
Christine Kypis is commissaris externus van de Studentenraad VUmc 2017-2018 en in deze functie verantwoordelijk voor de VUtijdlijn Geneeskunde.
LinkedIn
Anuska Mahes
VUTijdlijn School of Business and Economics
Anuska Mahes is coördinator PR & IT binnen de facultaire studentenraad School of Business and Economics 2017-2018 en is verantwoordelijk voor de VUtijdlijn van haar faculteit.
LinkedIn
FEEDBACK | Laat ons weten als deze informatie onjuist is